Jeg vil selv bestemme hvornår jeg vil købe barberblade, tilbyder i det?

Det kan du tro! Rent faktisk er der mange af vores medlemer, der ønsker at køre med længere intervaller end vi tilbyder eller ønsker blot at købe barberblade når det passer dem. Du skal blot sætte dit medlemskab i bero lige så snart du er tilmeldt. Når det er ved at være tid til nye barberblade, skal du blot aktivere medlemskabet og vælge afsendt i dag. Vores system opretter automatisk herfra en ordre på 4 nye barberblade til dig, og du kan trygt sætte dit medlemskab i bero igen, til næste gang du har behov for nye barberblade.

skaermbillede-2017-02-05-kl-01-42-32

Shave Gel

Reducerer indgroede hår

Traditionel barberskums tykke masse lægger dine hår ned. Dine hår bliver derfor ikke skåret jævnt, hvorved risikoen for indgroede hår og skægpest forøges. Med Shave Gel sikres du en jævn skæring, og derved mindskes risikoen for skægpest og indgroede hår.

Forlænger levetiden på dine blade

Den største årsag til sløve blade er fedtet i vores hårsække, der sætter sig på bladene. Shave Gel er designet til at binde sig til fedt og hår - det gør rengøring lettere og kan forlænge levetiden af dine barberblade.

Vær god ved din hud

Shave Gel laver en optimal beskyttelseshinde mellem bladene og din hud. Gelen indeholder ekstrakter fra ingefær, grøn te og Aloe Vera, som tilføjer huden fugt, blødgør og beroliger. Opnå maksimal beskyttelse både før, under og efter barbering.