Kan jeg prøve skraberen inden jeg bliver medlem?

Nej, men du er ikke forpligtiget til at modtage flere leverancer udover prøvepakken. Du har nemlig fuld kontrol over dit medlemskab – du kan b.la. blot sætte dit medlemskab i bero med det samme. 

Når du har gennemført et af medlemskaberne, så går du ind på din profilside og vælger Sæt medlemskab i bero. Så modtager du ikke flere barberblade, før du aktiverer medlemskabet igen.

Når du har givet vores barberskraber et forsøg, eller har behov for nye barberblade, kan du aktivere medlemskabet igen fra din profilside. Her vil du have valgmuligheden for at vi sender barberblade med det samme eller venter til en anden dato. Super simpelt, ingen håndjern og maks fleksibilitet ! 😉

Shave Gel

Reducerer indgroede hår

Traditionel barberskums tykke masse lægger dine hår ned. Dine hår bliver derfor ikke skåret jævnt, hvorved risikoen for indgroede hår og skægpest forøges. Med Shave Gel sikres du en jævn skæring, og derved mindskes risikoen for skægpest og indgroede hår.

Forlænger levetiden på dine blade

Den største årsag til sløve blade er fedtet i vores hårsække, der sætter sig på bladene. Shave Gel er designet til at binde sig til fedt og hår - det gør rengøring lettere og kan forlænge levetiden af dine barberblade.

Vær god ved din hud

Shave Gel laver en optimal beskyttelseshinde mellem bladene og din hud. Gelen indeholder ekstrakter fra ingefær, grøn te og Aloe Vera, som tilføjer huden fugt, blødgør og beroliger. Opnå maksimal beskyttelse både før, under og efter barbering.