En perfekt barbering
til en fair pris

Skarpe og langtidsholdbare barberblade for kun 25,- stykket. Oplev selv kvaliteten.

Træt af at betale for meget for gode barberblade?

Du er ikke alene – de fleste af vores medlemmer havde de samme frustrationer, før de blev en del af Barberklingen.

Blade designet til at være skarpe - og forblive skarpe

Vi har solgt barberblade i fem år, og har løbende udviklet og opgraderet vores barberblade. Baseret bl.a. på vores medlemmers feedback har vi gjort dem skarpere og øget holdbarheden. Senest en ny platinium coating over bladene, der er stærkere end stål.

 

En barbering dit ansigt vil sætte pris på.

Et skræddersyet medlemskab

Vi er (nok) Danmarks mest fleksible medlemskab, hvor du modtager dine barberblade efter behov, og til en altid fair pris. Behov kan ændre sig, og derfor kan medlemskabet og leveringer selvfølgelig tilpasses, lige så tosset du har lyst til, på din personlige profilside.

 

Det er altså slut med at bruge en formue på gode barberblade – og slut barbere dig med sløve blade, fordi du er løbet tør. 

Hvordan virker prøven?

Før du får en støre pakke med blade hjem, så starter du med prøvepakken, der indeholder vores ergonomiske metalskaft (vælg selv farve), 2 x barberblade af vores 5-blads system, og et rejseetui.

 

Så kan du opleve en kvalitets barbering fra Barberklingen og vores service. Hvis ikke det er noget for dig, så stopper du blot igen.

Fokus på den bedst mulige barbering

En barbering værd at skrive hjem om

Når alt kommer til alt, er det vores kunder skriver om os, det der betyder mest.

Prøv det selv

Det er ikke altid nemt at skifte til en ny skraber. Derfor har vi skabt vores prøvepakke, så du kan opleve kvaliteten på vores barberblade – helt uden forpligtelse.

Måske har du set os i medierne?

Shave Gel

Reducerer indgroede hår

Traditionel barberskums tykke masse lægger dine hår ned. Dine hår bliver derfor ikke skåret jævnt, hvorved risikoen for indgroede hår og skægpest forøges. Med Shave Gel sikres du en jævn skæring, og derved mindskes risikoen for skægpest og indgroede hår.

Forlænger levetiden på dine blade

Den største årsag til sløve blade er fedtet i vores hårsække, der sætter sig på bladene. Shave Gel er designet til at binde sig til fedt og hår - det gør rengøring lettere og kan forlænge levetiden af dine barberblade.

Vær god ved din hud

Shave Gel laver en optimal beskyttelseshinde mellem bladene og din hud. Gelen indeholder ekstrakter fra ingefær, grøn te og Aloe Vera, som tilføjer huden fugt, blødgør og beroliger. Opnå maksimal beskyttelse både før, under og efter barbering.