DIN NYE
FAVORITSKRABER

Over 15.000 anbefalinger på Trustpilot

BEDST BEDØMTE PÅ TRUSTPILOT

Det ik’ blær. Vi er bare mega stolte over, at 10.000vis foretrækker vores skraber ❤️ 

Kun det bedste er godt nok

God kvalitet behøver ikke at koste en formue – tværtimod! Vi har udviklet en skraber, der ikke går på kompromis med kvaliteten.

 

Her der ingen fancy indpakning, tv-reklamer og dyre butikslokaler, hvilket betyder, at vi kan levere dine kvalitetsblade til en fair pris.

 

Modtag 4 friske kvalitetsblade for kun 99 kr., lige når du ønsker det. Helt simpelt.

 

Vil du opleve skraberen først? Så har vi lavet en prøvepakke med et skaft, 2 blade og et etui, som du kan modtage for kun 49 kr.

Irriteret hud? Nej tak!

Flere af vores kvindelige medlemmer har meldt tilbage, at de er sluppet for røde knopper og indgroede hår efter de skiftede til vores blade. (Yay!)

 

De 6 knivskarpe klinger på vores barberblade er lavet af det allerbedste stål fra Sverige, så du får den glatteste barbering uden irritation af din hud.

 

På toppen af barberbladet er der en fugtighedsstrip med et højt indhold af Vitamin E og Aloe Vera, der plejer og fugter din hud, når du barberer dig. 

 

For dig, betyder det, at du får en skraber af den højeste kvalitet, som gang på gang giver dig en tæt og behagelig barbering

Vælg din farve

Du kan få dit nye skaft i en moderne sølvfarve eller klassisk mørkegrå.

Det er op til dig, hvilket design du ønsker ⭐️

Shave Gel

Reducerer indgroede hår

Traditionel barberskums tykke masse lægger dine hår ned. Dine hår bliver derfor ikke skåret jævnt, hvorved risikoen for indgroede hår og skægpest forøges. Med Shave Gel sikres du en jævn skæring, og derved mindskes risikoen for skægpest og indgroede hår.

Forlænger levetiden på dine blade

Den største årsag til sløve blade er fedtet i vores hårsække, der sætter sig på bladene. Shave Gel er designet til at binde sig til fedt og hår - det gør rengøring lettere og kan forlænge levetiden af dine barberblade.

Vær god ved din hud

Shave Gel laver en optimal beskyttelseshinde mellem bladene og din hud. Gelen indeholder ekstrakter fra ingefær, grøn te og Aloe Vera, som tilføjer huden fugt, blødgør og beroliger. Opnå maksimal beskyttelse både før, under og efter barbering.