100.000 elsker deres skraber fra os

Modtag friske barberblade i din postkasse, når det passer dig – til en FAIR pris

17.000+ anmeldelser

Vælg dansk iværksætteri

Aktiv 6

Spar penge

Her finder du ingen kendte skuespillere eller dyre butikslokaler - derfor får du altid barberblade af høj kvalitet til en FAIR pris

Aktiv 3

Kom godt i gang

Prøv skraberen først og helt uforpligtende med vores prøvepakke til 49 kr. Prøvepakken indeholder alt du skal bruge for at komme i gang

Aktiv 2

Du har kontrol

Nej tak til binding og skjulte gebyrer! Du bestemmer hvornår vi sender til dig, og du kan altid stoppe dit medlemskab øjeblikkeligt

Bedre og billigere barbering

Oplev en billigere og nemmere hverdag, hvor nye barberblade lander i din postkasse – efter dine behov. 

 

Mere end 100.000 mænd og kvinder er i dag en del af Barberklingen og skal ikke længere købe dyre barberblade fra mærkebrands i supermarkedet.

 

Oplev skraberen først og uden forpligtelser med en prøvepakke, der indeholder et solidt kvalitetskaft, to knivskarpe barberblade og et rejseetui for kun 49 kr. inkl. gratis fragt.

Fra nul til +100.000 medlemmer

I 2016 sendte vi de allerførste prøvepakker ud – med den overbevisning, at kvalitet skal ikke koste en bondegård.

 

Vi er pivstolte over, at over 100.000 i dag er en del af barberfamilien.

 

Det vil betyde utroligt meget for os, hvis du har lyst til at give vores skraber et forsøg og måske blive en del af barberfamilien.

 

De glatteste hilsner,

Hele Barberklingen 

Ofte stillede spørgsmål

Du spørger, vi svarer. Har du flere spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os

Din prøvepakke indeholder vores ergonomiske metalskaft, to af vores højkvalitets barberblade af svensk stål og et smart rejseetui, som du kan klappe om bladet, for at beskytte skraberen, når du er på farten.

Det varierer meget! Vores medlemskab er så fleksibelt, at du helt selv kan vælge hvor ofte du vil have leveret. Også selvom det måtte være en gang om ugen til en gang om året. Du bestemmer selv – efter dine behov.

 

Vores gennemsnitsmedlem får leveret fire barberblade ca. hver 7. uge.

Bliver du glad for din nye skraber kan du vinke farvel til dyre barberblade eller engangsskrabere. Opfyldningspakken indeholder 4 barberblade, og koster 99 kr. inkl. gratis fragt.

Vi sender din prøvepakke med DAO365, så du modtager den 1-2 dage efter, at du har bestilt.

 

Vi er også på arbejde i weekenden. Bestil inden k. 16 man-fredag eller inden kl. 14 lør-søndag og vi sender samme dag.

Ja, det gør den! Vores skraber er unisex og designet til at matche alle hud- og hårtyper.

Nej, det er der ikke.

Livet bør være let. Derfor kan du med få klik afmelde dit medlemskab på din personlige profilside eller blot kontakte os på chat, mail eller telefon. Når du bestiller prøvepakken forpligter du dig kun til den, for vi vil nemlig kun have glade medlemmer i Barberklingen.

Selvfølgelig kan du det.

 

Som nævnt er medlemskabet helt fleksibelt, og det betyder også, at du selv vælger hvor ofte du skal have leveret. Vil du bare bestille fra tid til anden kan du via din personlige profilside bestille din barberblade, og derefter nemt sætte leveringen på pause.

 

Får du brug for hjælp til at skræddersy dit medlemskab så tøv ikke med at skrive eller ringe til os. Vi er altid klar til at hjælpe dig med det mindste.

Du kan altid skrive eller ringe til os. Vi gør en dyd i at svare dig hurtigst muligt, og glæder os til at høre fra dig 😍

Chatten: Vi sidder på chatten alle hverdage fra kl. 9 – 16.

Telefon: Vi er klar på telefonen alle hverdage fra kl. 12 – 16. Ring til os på 78 71 72 72.

Email: Vi læser vores emails hele ugen, så skriv blot til os på hej@barberklingen.dk.

Shave Gel

Reducerer indgroede hår

Traditionel barberskums tykke masse lægger dine hår ned. Dine hår bliver derfor ikke skåret jævnt, hvorved risikoen for indgroede hår og skægpest forøges. Med Shave Gel sikres du en jævn skæring, og derved mindskes risikoen for skægpest og indgroede hår.

Forlænger levetiden på dine blade

Den største årsag til sløve blade er fedtet i vores hårsække, der sætter sig på bladene. Shave Gel er designet til at binde sig til fedt og hår - det gør rengøring lettere og kan forlænge levetiden af dine barberblade.

Vær god ved din hud

Shave Gel laver en optimal beskyttelseshinde mellem bladene og din hud. Gelen indeholder ekstrakter fra ingefær, grøn te og Aloe Vera, som tilføjer huden fugt, blødgør og beroliger. Opnå maksimal beskyttelse både før, under og efter barbering.