Rejseetuiet

Helt gratis!


Vi har startet Barberklingen op for at kunne gøre en forskel, og udfordre på både pris og kvalitet. Derfor lytter vi til alt feedback, og prøver at imødekomme så mange ønsker, som overhovedet muligt. Ét af de helt store ønsker har været et rejseetui. Det har til formål at beskytte din skraber under rejse, såvel som hjemme i skuffen eller på hylden. Det ventilleret etui, mindsker dannelsen af bakterier, og beskytter dine barberblade bedst muligt.

Vi elsker vores nye rejseetui SÅ højt, at vi har besluttet os for at forære alle vores nye såvel som eksisterende medlemmer det til 0kr. Vi sender det i prøvepakken (nye medlemmer) eller i din regulære forsendelse af barberblade (eksisterende medlemmer). Du kan maks modtage 1 rejseetui pr. medlemskab til 0kr.

Hvordan får jeg det?


Vi sender automatisk et rejseetui til dig, i forbindelse med dine opfyldningsblade, uden at du skal foretage dig noget. Dvs. når det er tid til nye barberblade, så følger der et rejseetui med.

Jeg skal på ferie om lidt, jeg kunne godt tænke mig det nu.
Du kan fremrykke din forsendelse af barberblade via. din profilside. Når du er logget ind, kan du fremskynde datoen vi sender dine 4 barberblade + rejsetuiet via. kalenderen.

Hvad hvis mit medlemskab er i bero?
Hvis dit medlemskab er i bero, kan du blot aktivere det igen via. din profilside. Når du er logget ind vælger du “genaktiver medlemskab” og vælger du om vi skal sende dine barberblade nu eller senere.

Hvad hvis jeg skal bruge mere end én?
Det er muligt at tilkøbe ekstra rejseetui fra d. 1 juni fra din profilside.

De glatteste hilsner
Michael


PRØVEPAKKEN  KUN 49KR.

 PRØV NU

Shave Gel

Reducerer indgroede hår

Traditionel barberskums tykke masse lægger dine hår ned. Dine hår bliver derfor ikke skåret jævnt, hvorved risikoen for indgroede hår og skægpest forøges. Med Shave Gel sikres du en jævn skæring, og derved mindskes risikoen for skægpest og indgroede hår.

Forlænger levetiden på dine blade

Den største årsag til sløve blade er fedtet i vores hårsække, der sætter sig på bladene. Shave Gel er designet til at binde sig til fedt og hår - det gør rengøring lettere og kan forlænge levetiden af dine barberblade.

Vær god ved din hud

Shave Gel laver en optimal beskyttelseshinde mellem bladene og din hud. Gelen indeholder ekstrakter fra ingefær, grøn te og Aloe Vera, som tilføjer huden fugt, blødgør og beroliger. Opnå maksimal beskyttelse både før, under og efter barbering.