FARVEL TIL
RØDE KNOPPER

Over 30.000 danske kvinder bruger i dag Barberklingen.

Prøv selv vores kvalitets barberblade af svensk stål.

Aktiv 3

SKRÆDDERSY DIN PLAN

Ud fra hvor ofte du barberer dig skræddersy vi din plan, så den passer dig. Prøvepakken koster 49 kr + gratis fragt.

Aktiv 3

START MED DIN SKRABER

Vi leverer din prøvepakke indenfor 1-2 dage direkte i din postkasse. Heri får du dit nye kvalitets metalskaft og to barberblade.

Aktiv 2

100 % fleksibilitet

Pause, opsig eller juster dit medlemskab præcist som du har lyst til. Du bestemmer, hvad der passer til dig.

Det siger vores medlemmer...

Vi er utrolig stolte over at være den bedst bedømte skraber på Trustpilot i Danmark

Den bedste barbering

Blødgørende fugtighedsstrip

Hvert blad indeholder vores fugtighedsstrip bestående af Vitamin E og Aloe Vera, som opstrammer og reparerer din hud, og efterlader den blød efter hvad barbering.

Knivskarpe blade af Svensk stål

Vores veganske blade er fremstillet af nøje udvalgt svensk stål af den højeste kvalitet, og det ekstra luft mellem bladene sikrer, at hår og snavs ikke stopper bladet til.

Kvalitets metalskaft

Det ergonomiske design og vores unikke gummi-grip ligger skaftet solidt i din hånd, og sikrer, at din barbering er så komfortabel som overhovedet muligt.

Ofte stillede spørgsmål

Du spørger, vi svarer. Har du flere spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os

Din prøvepakke indeholder vores ergonomiske metalskaft, to af vores højkvalitets barberblade af svensk stål og et smart rejseetui, som du kan klappe om bladet, for at beskytte skraberen, når du er på farten.

Det varierer meget! Vores medlemskab er så fleksibelt, at du helt selv kan vælge hvor ofte du vil have leveret. Også selvom det måtte være en gang om ugen til en gang om året. Du bestemmer selv – efter dine behov.

 

Vores gennemsnitsmedlem får leveret fire barberblade ca. hver 7. uge.

Bliver du glad for din nye skraber kan du vinke farvel til dyre barberblade eller engangsskrabere. Opfyldningspakken indeholder 4 barberblade, og koster 99 kr. inkl. gratis fragt.

Vi sender din prøvepakke med DAO365, så du modtager den 1-2 dage efter, at du har bestilt.

 

Vi er også på arbejde i weekenden. Bestil inden k. 16 man-fredag eller inden kl. 14 lør-søndag og vi sender samme dag.

Nej, det er der ikke.

 

Livet bør være let. Derfor kan du med få klik afmelde dit medlemskab når som helst på din personlige profilside. Når du bestiller prøvepakken forpligter du dig kun til den, for vi vil nemlig kun have glade medlemmer i Barberklingen.

Selvfølgelig kan du det.

 

Som nævnt er medlemskabet helt fleksibelt, og det betyder også, at du selv vælger hvor ofte du skal have leveret. Vil du bare bestille fra tid til anden kan du via din personlige profilside bestille din barberblade, og derefter nemt sætte leveringen på pause.

 

Får du brug for hjælp til at skræddersy dit medlemskab så tøv ikke med at skrive eller ringe til os. Vi er altid klar til at hjælpe dig med det mindste.

Du kan altid skrive eller ringe til os. Vi gør en dyd i at svare dig hurtigst muligt, og glæder os til at høre fra dig 😍

Chatten: Vi sidder på chatten alle hverdage fra kl. 9 – 16.

Telefon: Vi er klar på telefonen alle hverdage fra kl. 12 – 16. Ring til os på 7199 8787

Email: Vi vores emails hele ugen, så skriv blot til os på hej@barberklingen.dk.

Shave Gel

Reducerer indgroede hår

Traditionel barberskums tykke masse lægger dine hår ned. Dine hår bliver derfor ikke skåret jævnt, hvorved risikoen for indgroede hår og skægpest forøges. Med Shave Gel sikres du en jævn skæring, og derved mindskes risikoen for skægpest og indgroede hår.

Forlænger levetiden på dine blade

Den største årsag til sløve blade er fedtet i vores hårsække, der sætter sig på bladene. Shave Gel er designet til at binde sig til fedt og hår - det gør rengøring lettere og kan forlænge levetiden af dine barberblade.

Vær god ved din hud

Shave Gel laver en optimal beskyttelseshinde mellem bladene og din hud. Gelen indeholder ekstrakter fra ingefær, grøn te og Aloe Vera, som tilføjer huden fugt, blødgør og beroliger. Opnå maksimal beskyttelse både før, under og efter barbering.