Shave gel 150 ml

Farvel til rødeknopper og skægpest. Vores shave gel er skabt med kærlighed til dine barberblade, for at sikre en så tæt og blød barbering som overhovedet muligt. Vi har kræset om detaljerne, og udvalgt de bedste råvarer. Din nye shave gel indeholder ekstrakter fra Ingefær, Grøn Te og Aloe Vera som tilføjer fugt til huden, opstrammer og blødgør. Gelen er designet til at binde sig til fedt og hår under barbering hvilket gør rengøring af bladene til en drøm - og det kan forlænge levetiden af dine blade. 

Gelen er særdeles egnet til alle hudtyper, og er uden parfume og parabener.

Blade

Knivskarpe barberblade

Kun det bedste er godt nok for entusiaster. Svensk stål er blandt verdens bedste, og vi har udpeget det bedste, der findes, til vores barberblade. Stålet forvandles til seks barberblade bestående af fem blade til barbering samt et præcisionsblad, der sidder på toppen, til de svære steder. Barberbladene er placeret med rigeligt luft mellem sig for at undgå, at de stopper til efter få barberinger.

Læs mere Luk
Kromskaftet

Kromskaftet

Kun det bedste er godt nok for entusiaster! Vi har undersøgt markedet til bunds, besøgt fabrikker og afprøvet adskillige forkromninger. Efter over et års research har vi omsider fundet det rette match. Vores eksklusive kromskaft er forkromet hos en af verdens bedste fabrikker, som har formået at gøre forkromning af enhver genstand magisk flot. Så flot at den står stolt på badeværelset, og enhver, der beskuer den, vil misunde dit nye eksklusive kromskaft.

BEMÆRK, barberblade medfølger ikke!

Metalskaftet

Metalskaftet

Vores luksuriøse skaft er både praktisk og elegant. Vi mener, at det er en skam at gemme skraberen væk i en skuffe. Den passer ind i alle badeværelser og brusebade. Skaftet er lavet af solidt metal, har en lang holdbarhed samt en perfekt vægtbalance, som gør, at skraberen ligger naturligt i hånden. Ydermere er bagsiden beklædt med skridsikkert gummi, som giver en tryg og fast håndtering af skraberen under alle tænkelige forhold.

Holderen

Holderen

Kun det bedste er godt nok for entusiaster. Derfor er vores holder lavet af et stykke 100 % rent aluminium, som er blevet håndslebet og pudset. Designet gør, at din barberskraber kan stå flot fremme på badeværelset. Den sikrer ligeledes, at dine barberblade holdes tørre, hvilket forlænger levetiden, da det mindsker kalkaflejringer. Form møder naturligvis funktion – og derfor har vi indbygget et skridsikkert underlag, der beskytter bordpladen mod ridser.

Rejseetuiet

Rejseetuiet

Vi lytter altid til feedback og prøver at imødekomme så mange ønsker som overhovedet muligt. Et af de helt store ønsker har været et rejseetui. Det har til formål at beskytte din barberskraber og dine barberblade under rejse, såvel som hjemme i skuffen eller på hylden. Det ventillerede etui mindsker dannelsen af bakterier og beskytter dine barberblade bedst muligt. Værsgo’, så du klar til rejsen.

Forkæl en
du holder af

Med en gavepakke fra Barberklingen giver du op til et halvt års forbrug af barberblade, der er lavet af svensk stål, og samtidig støtter du dansk iværksætteri.

  • 1 luksuriøst metalskaft
  • 1 rejseetui
  • 12 knivskarpe blade

Shave Gel

Reducerer indgroede hår

Traditionel barberskums tykke masse lægger dine hår ned. Dine hår bliver derfor ikke skåret jævnt, hvorved risikoen for indgroede hår og skægpest forøges. Med Shave Gel sikres du en jævn skæring, og derved mindskes risikoen for skægpest og indgroede hår.

Forlænger levetiden på dine blade

Den største årsag til sløve blade er fedtet i vores hårsække, der sætter sig på bladene. Shave Gel er designet til at binde sig til fedt og hår - det gør rengøring lettere og kan forlænge levetiden af dine barberblade.

Vær god ved din hud

Shave Gel laver en optimal beskyttelseshinde mellem bladene og din hud. Gelen indeholder ekstrakter fra ingefær, grøn te og Aloe Vera, som tilføjer huden fugt, blødgør og beroliger. Opnå maksimal beskyttelse både før, under og efter barbering.