hils på din nye
favoritskraber

Endelig et kvalitetsprodukt, der 

ikke koster dig en formue

Aktiv 3

Start med prøvepakken

Oplev først kvalitetsskaftet med 2 barberblade inkl. et rejseetui for kun 49 kr.

Aktiv 3

Efter dit behov

Tilpas dit interval og få leveret sættet med 4 friske barberblade for kun 99 kr. når det passer dig

Aktiv 2

Fri som en fugl

Du kan altid springe leveringer over, pause eller annullere dit medlemskab helt fra dag til dag

Kom godt i gang

Vi tror på, at barbering er personligt, og derfor er det vigtigt for os at give dig muligheden for at teste skraberen først – helt uforpligtende. Derfor skabte vi prøvepakken allerede i 2016.

 

 

Når du bestiller din prøvepakke opretter vi sammen et medlemskab til dig, men husk, at du er aldrig forpligtet til mere end prøvepakken.

Top kvalitet - til en fair pris

For at sikre, at din barbering går som smurt, og du bliver silkeblød, har vi nørdet barberblade i de sidste 8 år. Vi er pivstolte over den skraber, som vi har udviklet og glæder os til at du endelig prøver den.

 

Glæd dig til at opleve vores barberblad med 5 blade, der er nemme at skylle rene. 

 

Fugtighedsstrippen på toppen er fyldt med Vitamin E og Aloe Vera for ekstra fugt og komfort.

 

Metalskaftet er designet til at ligge ergonomisk korrekt i din hånd, så din barbering bliver så behagelig som overhovedet muligt.

Sådan virker det

Som en del af Barberfamilien får du leveret Danmarks bedst bedømte barberblade direkte til din postkasse – efter behov og til en fair pris.

 

Vores fleksible medlemskab skræddersyr vi sammen med dig, så du hverken får for meget eller for lidt. Medlemskabet kan styres og justeres løbende direkte fra din smarte profilside.

Et skræddersyet medlemskab

Vi har nok Danmarks mest fleksible medlemskab helt uden binding, og vi vil gøre alt for, at du får den bedste oplevelse.

 

Dine barberblade bliver sendt efter dit behov, så du aldrig står og mangler. Det vil altså sige, at det er slut med røde knopper, fordi du kun har slidte barberblade tilbage.

 

Behov ændrer sig, og derfor kan medlemskabet og leveringer selvfølgelig tilpasses lige så tosset du har lyst til på din personlige profilside.

Mindsk risikoen for røde knopper

Dårlige og slidte barberblade øger risikoen for irriteret hud, såsom kløe, røde knopper og indgroede hår efter barbering.

 

 

Barberklingens barberblade har fem skarpe blade, som skærer håret jævnt uden at trække. Sammen med den Vitamin E og Aloe Vera-rige fugtighedsstrip opstrammes og repareres din hud efterfølgende.

 

 

Du vil opleve, at irritation af huden er fortid, og at risikoen for infektion efter barbering er formindsket.

 

 

Med i din prøvepakke får du alle vores barberingstips, som kan forhindre irritation efter barbering.

Mød vores glade medlemmer

Set os i medierne?

Følg med på Instagram

Et halvt års gratis barbering? Del din unbox med #barberklingen og vind!

Følg med i min kæmpe unpacking! Pakkerne har hobet sig op, i mens jeg har ligget syg😅😂

Elsker selv denne her type videoer - så det håber jeg også i gør🤩

Har i spørgsmål til noget af det, så skriver i bare!🌷

| indeholder reklame |
...

0 11

Tak for den fine præmie til #barberklingen 😍 ...

13 1

Som en af de første kunder tilbage i 2016 hos barberklingen havde jeg forleden en snak med iværksætter Michael Hansen wulffez - og se hvad der kom med posten i dag😊 To #shavegel og forgyldt holder til skær samt masser af #shake og #jenka tyggegummi. Tak for #vip status og #amazingservice #loyalcustomer 🙏🏻👍 ...

23 0

#barberklingen 👍👍 ...

5 0

Lækker gevinst fra #barberklingen
-SHAVEGEL - BLADES - HOLDER
...

8 0

Altid hyggeligt at modtage pakken fra barberklingen
#forår#sommerben#shaketyggegummi#sol#varmenerpåvej#beneneskalluftes#komsolkomvarme#fredpåjorden🌎#nowarinukraine#peaceonearth🌎 #bekind#altblivergodtigen#smiltilverden#levinuet#ingenkenderdagenimorgen#marts2022#
...

7 1

Shave Gel

Reducerer indgroede hår

Traditionel barberskums tykke masse lægger dine hår ned. Dine hår bliver derfor ikke skåret jævnt, hvorved risikoen for indgroede hår og skægpest forøges. Med Shave Gel sikres du en jævn skæring, og derved mindskes risikoen for skægpest og indgroede hår.

Forlænger levetiden på dine blade

Den største årsag til sløve blade er fedtet i vores hårsække, der sætter sig på bladene. Shave Gel er designet til at binde sig til fedt og hår - det gør rengøring lettere og kan forlænge levetiden af dine barberblade.

Vær god ved din hud

Shave Gel laver en optimal beskyttelseshinde mellem bladene og din hud. Gelen indeholder ekstrakter fra ingefær, grøn te og Aloe Vera, som tilføjer huden fugt, blødgør og beroliger. Opnå maksimal beskyttelse både før, under og efter barbering.