GLATBARBERET
UDEN IRRITATION

Over 14.000 anmeldelser på Trustpilot

Aktiv 3

Prøvepakken

For kun 49 kr. får du vores kvalitets metalskaft, to barberblade og et rejseetui

Aktiv 3

Efter dit behov

Få løbende leveret et sæt af 4 barberblade for kun 99 kr. efter dit behov

Aktiv 2

Ingen binding

Du kan altid springe leveringer over, sætte på pause eller annullere dit medlemskab.

Sådan virker det

Som en del af Barberfamilien får du leveret Danmarks bedst bedømte barberblade direkte til din postkasse – efter behov og til en fair pris. Vores fleksible medlemskab skræddersy vi sammen med dig, så du hverken får for meget eller for lidt. Medlemskabet kan styres og justeres løbende direkte fra din smarte profilside.

 

Når du bestiller en prøvepakke til 49 kr. får du din eget kvalitetsskaft og to barberblade så du kan prøve om det er noget for dig. Du er aldrig forpligtet til mere end prøvepakken, og du bestemmer selv, hvor ofte du får leveret blade.

Top kvalitet - til en fair pris

Vores barberblad er lavet af fem blade og et præcisionsblad på toppen lavet af svensk kvalitetsstål. Den ekstra luft mellem bladene sikrer, at de nemt kan skylles rene efter barbering.

På toppen sidder vores fugtighedsstrip, der har et rigt indhold af Vitamin E og Aloe Vera. Den gør, at din hud efterlades blød og fugtig efter hver barbering. Hjulet under bladene gør, at bladet altid følger din krops konjunkturer uden friktion. 

Skaftet er lavet af robust metal og designet til at ligge ergonomisk korrekt i din hånd, så din barbering bliver så behagelig som overhovedet muligt. På bagsiden af skaftet har vi vores skridsikre gummi, der sørger for, at skraberen altid ligger fast i hånden – også selvom du barberer dig under brusehovedet.

Mindsk risikoen for røde knopper

Dårlige og slidte barberblade øger risikoen for irriteret hud, såsom kløe, røde knopper og indgroede hår efter barbering.

Barberklingens barberblade har fem skarpe blade, som skærer håret jævnt uden at trække. Sammen med den Vitamin E og Aloe Vera-rige fugtighedsstrip opstrammes og repareres din hud efterfølgende. Du vil opleve, at irritation af huden er fortid, og at risikoen for infektion efter barbering er formindsket.

Med i din prøvepakke får du alle vores barberingstips, som kan forhindre irritation efter barbering.

Et skræddersyet medlemskab

Vi har nok Danmarks mest fleksible medlemskab helt uden binding, og vi vil gøre alt for, at du får den bedste oplevelse. Du modtager fast dine barberblade efter behov, så du aldrig står og mangler. Det vil altså sige, at det er slut med røde knopper, fordi du kun har slidte barberblade tilbage.

 

Behov ændrer sig, og derfor kan medlemskabet og leveringer selvfølgelig tilpasses lige så tosset du har lyst til på din personlige profilside.

Prøv det selv

Vi tror på, at barbering er personligt, og derfor vil vi også gerne have, at du giver os et forsøg først. Bestil din personlige prøvepakke for kun 49 kr. inkl. fri fragt.

Når du bestiller prøvepakken opretter vi sammen et medlemskab til dig, men husk, at du ikke er forpligtet til mere end prøvepakken. Vi sender alle ugens dage, så du hurtigt kan komme i gang.

Hvad indeholder prøvepakken?

Set os i medierne?

Følg med på Instagram

Et halvt års gratis barbering? Del din unbox med #barberklingen og vind!

Følg med i min kæmpe unpacking! Pakkerne har hobet sig op, i mens jeg har ligget syg😅😂

Elsker selv denne her type videoer - så det håber jeg også i gør🤩

Har i spørgsmål til noget af det, så skriver i bare!🌷

| indeholder reklame |
...

0 11

Tak for den fine præmie til #barberklingen 😍 ...

13 1

Som en af de første kunder tilbage i 2016 hos barberklingen havde jeg forleden en snak med iværksætter Michael Hansen wulffez - og se hvad der kom med posten i dag😊 To #shavegel og forgyldt holder til skær samt masser af #shake og #jenka tyggegummi. Tak for #vip status og #amazingservice #loyalcustomer 🙏🏻👍 ...

23 0

#barberklingen 👍👍 ...

5 0

Lækker gevinst fra #barberklingen
-SHAVEGEL - BLADES - HOLDER
...

8 0

Altid hyggeligt at modtage pakken fra barberklingen
#forår#sommerben#shaketyggegummi#sol#varmenerpåvej#beneneskalluftes#komsolkomvarme#fredpåjorden🌎#nowarinukraine#peaceonearth🌎 #bekind#altblivergodtigen#smiltilverden#levinuet#ingenkenderdagenimorgen#marts2022#
...

7 1

Shave Gel

Reducerer indgroede hår

Traditionel barberskums tykke masse lægger dine hår ned. Dine hår bliver derfor ikke skåret jævnt, hvorved risikoen for indgroede hår og skægpest forøges. Med Shave Gel sikres du en jævn skæring, og derved mindskes risikoen for skægpest og indgroede hår.

Forlænger levetiden på dine blade

Den største årsag til sløve blade er fedtet i vores hårsække, der sætter sig på bladene. Shave Gel er designet til at binde sig til fedt og hår - det gør rengøring lettere og kan forlænge levetiden af dine barberblade.

Vær god ved din hud

Shave Gel laver en optimal beskyttelseshinde mellem bladene og din hud. Gelen indeholder ekstrakter fra ingefær, grøn te og Aloe Vera, som tilføjer huden fugt, blødgør og beroliger. Opnå maksimal beskyttelse både før, under og efter barbering.