hils på din nye favoritskraber

Endelig et kvalitetsprodukt, der ikke koster dig en formue

Hils på din nye favoritskraber

Endelig et kvalitetsprodukt,
der ikke koster dig en formue

DET SIGER VORES MEDLEMMER...

Vi er utrolig stolte over at være Danmarks bedst bedømte skraber på Trustpilot

HVORFOR VÆLGE BARBERKLINGEN?

Aktiv 6

Spar penge

Du får barberblade af høj kvalitet, der er fremstillet med kærlighed. Alt sammen leveret fragtfrit til en fair pris uden skjulte gebyrer.

Aktiv 3

Kvalitet

Vores barberblade er seriøst gode. Barberbladene er fremstillet af svensk stål med en fugtighedsstrip med vitamin E og aloe vera.

Aktiv 2

Du har kontrol

Aldrig har det været lettere. Du kan med få klik bestemme, hvornår vi sender barberblade til dig igen, og du kan stoppe dit medlemskab øjeblikkeligt uden opsigelsesvarsel.

gazelle virksomhed 2021

Barberklingen har en vækstrate, der har kvalificeret os til en af de hurtigst voksende gazelle virksomheder i Danmark. 


Vi er enormt stolte over vores medlemmers opbakning.

Fra 0 til 100.000 medlemmer

I 2016 sendte jeg de allerførste Barberklingen prøvepakker ud – med den overbevisning, at kvalitet ikke skal koste en bondegård. Min passion er at hjælpe til en smartere barbering af højeste kvalitet, og derfor er der ingen fancy indpakning, dyre TV-reklamer eller kendissponsorater. Det betyder, at du får den højeste kvalitet til den halve pris.

 

Og helt ærligt…

 

Jeg er pivstolt af, at mere end 100.000 i dag er en del af barberfamilien. Og jeg håber også, at du har lyst til at være med.

 

De glatteste hilsner,
Michael

Seriøst gode barberblade

Vores fokus er at give den bedst mulige barbering, og derfor har vi udviklet en barberskraber med barberblade, der er seriøst gode, og som udstråler kvalitet.

 

– Knivskarpt svensk stål

– Mere luft mellem bladene

– Aloe Vera og Vitamin E fugtighedsstrip

Set os i medierne?

KÅRINg

Barberklingen er i 2018 kåret som Danmarks bedste Abonnementsløsning

MØD VORES MEDLEMMER​

Følg os på #barberklingen

Tak for den fine præmie til #barberklingen 😍 ...

15 1

Som en af de første kunder tilbage i 2016 hos barberklingen havde jeg forleden en snak med iværksætter Michael Hansen wulffez - og se hvad der kom med posten i dag😊 To #shavegel og forgyldt holder til skær samt masser af #shake og #jenka tyggegummi. Tak for #vip status og #amazingservice #loyalcustomer 🙏🏻👍 ...

22 0

#barberklingen 👍👍 ...

5 0

Lækker gevinst fra #barberklingen
-SHAVEGEL - BLADES - HOLDER
...

8 0

Got #shavingblades from #barberklingen barberklingen wulffez together with #shake #bubblegum - Great stuff👍 ...

22 3
This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Ofte stillede spørgsmål

Du spørger, vi svarer. Har du flere spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os

Din prøvepakke indeholder vores ergonomiske metalskaft, to af vores højkvalitets barberblade af svensk stål og et smart rejseetui, som du kan klappe om bladet, for at beskytte skraberen, når du er på farten.

Det varierer meget! Vores medlemskab er så fleksibelt, at du helt selv kan vælge hvor ofte du vil have leveret. Også selvom det måtte være en gang om ugen til en gang om året. Du bestemmer selv – efter dine behov.

 

Vores gennemsnitsmedlem får leveret fire barberblade ca. hver 7. uge.

Bliver du glad for din nye skraber kan du vinke farvel til dyre barberblade eller engangsskrabere. Opfyldningspakken indeholder 4 barberblade, og koster 99 kr. inkl. gratis fragt.

Vi sender din prøvepakke med DAO365, så du modtager den 1-2 dage efter, at du har bestilt.

 

Vi er også på arbejde i weekenden. Bestil inden k. 16 man-fredag eller inden kl. 14 lør-søndag og vi sender samme dag.

Ja, det gør den! Vores skraber er unisex og designet til at matche alle hud- og hårtyper.

Nej, det er der ikke.

Livet bør være let. Derfor kan du med få klik afmelde dit medlemskab på din personlige profilside eller blot kontakte os på chat, mail eller telefon. Når du bestiller prøvepakken forpligter du dig kun til den, for vi vil nemlig kun have glade medlemmer i Barberklingen.

Selvfølgelig kan du det.

 

Som nævnt er medlemskabet helt fleksibelt, og det betyder også, at du selv vælger hvor ofte du skal have leveret. Vil du bare bestille fra tid til anden kan du via din personlige profilside bestille din barberblade, og derefter nemt sætte leveringen på pause.

 

Får du brug for hjælp til at skræddersy dit medlemskab så tøv ikke med at skrive eller ringe til os. Vi er altid klar til at hjælpe dig med det mindste.

Du kan altid skrive eller ringe til os. Vi gør en dyd i at svare dig hurtigst muligt, og glæder os til at høre fra dig 😍

Chatten: Vi sidder på chatten alle hverdage fra kl. 9 – 16.

Telefon: Vi er klar på telefonen alle hverdage fra kl. 12 – 16. Ring til os på 78 71 72 72.

Email: Vi læser vores emails hele ugen, så skriv blot til os på hej@barberklingen.dk.

Shave Gel

Reducerer indgroede hår

Traditionel barberskums tykke masse lægger dine hår ned. Dine hår bliver derfor ikke skåret jævnt, hvorved risikoen for indgroede hår og skægpest forøges. Med Shave Gel sikres du en jævn skæring, og derved mindskes risikoen for skægpest og indgroede hår.

Forlænger levetiden på dine blade

Den største årsag til sløve blade er fedtet i vores hårsække, der sætter sig på bladene. Shave Gel er designet til at binde sig til fedt og hår - det gør rengøring lettere og kan forlænge levetiden af dine barberblade.

Vær god ved din hud

Shave Gel laver en optimal beskyttelseshinde mellem bladene og din hud. Gelen indeholder ekstrakter fra ingefær, grøn te og Aloe Vera, som tilføjer huden fugt, blødgør og beroliger. Opnå maksimal beskyttelse både før, under og efter barbering.