6 grunde til, at du skal prøve Barberklingen denne sommer

I 2016 opstod ideen til Barberklingen og vi gik i gang med at udvikle en barberskraber, der kunne måle sig med de helt store mærkebrands, der skulle være til at betale. Og her 6 år senere er vi stolte over at være en barberfamilie på mere end 100.000 medlemmer. Vi har samlet 6 af de bedste grunde til, at du også skal være en del af barberfamilien 👇

1. barberblade af højeste kvalitet

Du bør aldrig nogensinde gå på kompromis – heller ej med dine barberblade. Skarpe klinger af høj kvalitet forebygger nemlig røde knopper, skægpest og indgroede hår.

 

Vi har siden 2016 justeret og opgraderet vores barberblade så de i dag er endnu bedre! Vi lytter nemlig til vores medlemmers feedback og tager alle foreslag med i vores udvikling af skraberen – så du får den allerbedste barbering.

2. ALTID SAMME LAVE PRIS

Det er ret simpelt: Prøvepakken koster kun 49 kr, fordi vi virkelig håber, at du vil give vores skraber et forsøg. Som medlem af Barberklingen sender vi fremover fire barberblade til 99kr – præcist når du ønsker det.


Vi har skåret alt fancy indpakninger, tv-reklamer, dyre sponsorater eller dyre lokaler fra. Derfor kan vi altid tilbyde dig kvalitetsbarberblade til en rigtig god pris ❤️

3. DU STØTTER DANSK IVÆRKSÆTTERI

Vi er super stolte over at være en dansk iværksætter virksomhed, der af flere gange er blevet hyldet i forbindelse med Dansk Erhvervs e-handelspris, og har kontor og lager i udkanten af København, hvorfra vi kan levere til hele Danmark indenfor 1-2 dage.

4. ALTID DEN BEDSTE SERVICE OG RÅDGIVNING

I modsætning til de store mærkebrands, så har du altid mulighed for at skrive til os eller slå på tråden i dagstimerne. Vi er dybt taknemmelige for alle vores medlemmer af Barberklingen, og elsker at dele ud af vores bedste tips og tricks for en glat barbering.

Har du spørgsmål, kan du altid skrive til verdens (uofficielle) bedste kundeservice[email protected] eller ringe til os på 7871 7272 fra kl. 9-17.

5. ALTID GRATIS FRAGTt

Vi er heller ikke vilde med gebyrer og skjulte omkostninger! Af samme årsag, skal du aldrig betale for fragt eller andre skjule gebyrer hos os. Basta.

6. OVER 13.000 FEMSTJERNET ANBEFALINGER

Over 13.000 mennesker har givet os 5 stjerner på Trustpilot, og det er vi helt vildt stolte over. Det er ret vildt at tænke på, at så mange danskere har haft tid og lyst til at dele deres oplevelse med os. Af hjertet tak, til hver en af dem.

Mere end 100.000 tager ikke fejl...

Det ville betyde rigtig meget for os, hvis du også har lyst til at tage skridtet i dag og blive en del af Danmarks bedst bedømte barberklub,

I prøvepakken finder du alt hvad du har brug for for at blive glatbarberet – skaft, 2 blade og et rejseetui. Vi håber, at du har lyst til at give vores prøvepakke et forsøg og du bliver rigtig glad for din nye skraber.

Shave Gel

Reducerer indgroede hår

Traditionel barberskums tykke masse lægger dine hår ned. Dine hår bliver derfor ikke skåret jævnt, hvorved risikoen for indgroede hår og skægpest forøges. Med Shave Gel sikres du en jævn skæring, og derved mindskes risikoen for skægpest og indgroede hår.

Forlænger levetiden på dine blade

Den største årsag til sløve blade er fedtet i vores hårsække, der sætter sig på bladene. Shave Gel er designet til at binde sig til fedt og hår - det gør rengøring lettere og kan forlænge levetiden af dine barberblade.

Vær god ved din hud

Shave Gel laver en optimal beskyttelseshinde mellem bladene og din hud. Gelen indeholder ekstrakter fra ingefær, grøn te og Aloe Vera, som tilføjer huden fugt, blødgør og beroliger. Opnå maksimal beskyttelse både før, under og efter barbering.