Fra lasagne til barberblade

Det hele startede med en tur i det lokale supermarked, hvor der skulle handles ind til lasagne. Det eneste, vi manglede, var hakket oksekød – og det var det min tur til at købe barberblade med hjem til kæresten og mig.

Forvirret af de høje priser og mange varianter valgte jeg tilfældigt fire barberblade til kæresten og fire til mig i håb om, at det var de rigtige. Jeg fortsatte hurtigt til kødafdelingen og videre til kassen, hvor jeg betalte og tog kvitteringen. På vej ud stoppede tiden, da jeg kiggede på kvitteringen, som lød på 500 kr. – der indså jeg, at der måtte findes alternativer, og der opstod idéen til Barberklingen.

Herfra begyndte mange besøg i hele verden hos leverandører og fabrikker for at undersøge markedet til bunds. Ud af alle de besøgte leverandører valgte vi kun de bedste, der kunne levere en kvalitet, som entusiaster vil godkende.

Kærligheden bag

Barbering gjort simpelt

Barbering gjort simpelt

Hvor ofte har vi ikke glemt at købe nye barberblade, og derfor været nødsaget til at pine vores ansigt og hud med sløve blade? Den entusiastiske tankegang er, at kun det bedste er godt nok. Derfor mener vi, at det er på tide at slippe bekymringen om øm og irriteret hud efter endt barbering. Heller ikke indkøb af nye barberblade skal længere fylde din dagligdag med bekymring. Nej, vi sender nemlig dine nye kvalitets barberblade hjem til dig, og vores forsendelser passer ind i din postkasse.

Bedre & veltænkt alternativ

Bedre & veltænkt alternativ

De fleste af os har længe måtte vælge mellem de dyre mærkebrands eller skrabere af lav kvalitet, der er en skændsel for vores hud. Vi indså, at der måtte være et smartere alternativ, som foruden at være til at betale også kunne konkurrere med mærkebrands på kvaliteten. Derfor tog vi som barberingsentusiaster initiativ og ansvar og skabte Barberklingen.

Vi ønsker at hjælpe

Vi ønsker at hjælpe

Vi ønsker at hjælpe til en smartere barbering af højeste kvalitet. Nøjagtig ligesom dig bryder vi os ikke om uforudsete overraskelser. Derfor har vi valgt at holde det så simpelt som muligt.
Vi binder ikke vores medlemmer, så du kan til enhver tid opsige fra dag til dag ved at logge ind på din medlemsside og afmelde med få klik. Vi har ikke skjulte fragtpriser, og vi leverer derfor vores forsendelser med fri fragt i hele Danmark. Kortgebyrer og andre gebyrer er der heller ingen af. Med andre ord - der er intet med småt.

Kvalitet behøver ikke være dyrt

Kvalitet behøver ikke være dyrt

Mange associerer kvalitet med noget meget dyrt - det kan eksempelvis være luksuriøse biler eller ure. Vi ønskede at gøre op med den forestilling og dermed skabe et alternativ der var mindst lige så godt som mærkebrands, men til en pris vi alle kan betale. Vi har ikke nogle fancy indpakninger, tv-reklamer eller dyre sponsorater, hvilket betyder, at vi kan levere dine blade til den halve pris af, hvad du betaler i butikkerne - uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Barberklingen

Danmark

icon-phone_1

+45 7871 7272

Mandag - Fredag mellem 12:00 - 16:00

icon-mail_2

[email protected]

Mandag - søndag

Shave Gel

Reducerer indgroede hår

Traditionel barberskums tykke masse lægger dine hår ned. Dine hår bliver derfor ikke skåret jævnt, hvorved risikoen for indgroede hår og skægpest forøges. Med Shave Gel sikres du en jævn skæring, og derved mindskes risikoen for skægpest og indgroede hår.

Forlænger levetiden på dine blade

Den største årsag til sløve blade er fedtet i vores hårsække, der sætter sig på bladene. Shave Gel er designet til at binde sig til fedt og hår - det gør rengøring lettere og kan forlænge levetiden af dine barberblade.

Vær god ved din hud

Shave Gel laver en optimal beskyttelseshinde mellem bladene og din hud. Gelen indeholder ekstrakter fra ingefær, grøn te og Aloe Vera, som tilføjer huden fugt, blødgør og beroliger. Opnå maksimal beskyttelse både før, under og efter barbering.