Checkout

Faktura oplysninger

Danmark

Leveringsadresse

Danmark

Yderligere information

Din ordre

Pakkes i dag

Vare Total
Den perfekte gave  × 1 299,00kr.
Levering
Total
299,00kr. (inkluderer 59,80kr. Moms)

Leveres indenfor 1-2 dage.


Ingen binding

Du er kun forpligtet til prøvepakken og dit medlemskab kan opsiges dag-til-dag. Kan du ikke lide det skal du ikke tvinges til det.

Du har 100 % kontrol

Du har 100 % kontrol over dit medlemskab. Du kan til enhver tid justere dine forsendelser eller pause dit medlemskab, alt efter dit behov.

Bedst bedømt

Din tilfredshed betyder alt for os. Derfor er vi også stolte over at vores barberblade og service er den bedst bedømte i Danmark.

Shave Gel

Reducerer indgroede hår

Traditionel barberskums tykke masse lægger dine hår ned. Dine hår bliver derfor ikke skåret jævnt, hvorved risikoen for indgroede hår og skægpest forøges. Med Shave Gel sikres du en jævn skæring, og derved mindskes risikoen for skægpest og indgroede hår.

Forlænger levetiden på dine blade

Den største årsag til sløve blade er fedtet i vores hårsække, der sætter sig på bladene. Shave Gel er designet til at binde sig til fedt og hår - det gør rengøring lettere og kan forlænge levetiden af dine barberblade.

Vær god ved din hud

Shave Gel laver en optimal beskyttelseshinde mellem bladene og din hud. Gelen indeholder ekstrakter fra ingefær, grøn te og Aloe Vera, som tilføjer huden fugt, blødgør og beroliger. Opnå maksimal beskyttelse både før, under og efter barbering.