Hvor hurtigt kommer min prøvepakke frem?

Uden klinger du’er helten jo ikke! Rent faktisk benytter vi os af de hurtigste fragtbude til at levere din prøvepakke. Hvis du bestiller inden kl.16:00 på en hverdag eller lørdag-søndag kl. 14:00, så ligger din forsendelse (forventet) i din postkasse efterfølgende dag inden kl 07:00 om morgenen! Vores leverandør har nøglerne til 99% af landets opgange, da de har omdelt morgenaviser de sidste mange år. Yes, det er lynhurtige brevduer vi bruger! 😉

Shave Gel

Reducerer indgroede hår

Traditionel barberskums tykke masse lægger dine hår ned. Dine hår bliver derfor ikke skåret jævnt, hvorved risikoen for indgroede hår og skægpest forøges. Med Shave Gel sikres du en jævn skæring, og derved mindskes risikoen for skægpest og indgroede hår.

Forlænger levetiden på dine blade

Den største årsag til sløve blade er fedtet i vores hårsække, der sætter sig på bladene. Shave Gel er designet til at binde sig til fedt og hår - det gør rengøring lettere og kan forlænge levetiden af dine barberblade.

Vær god ved din hud

Shave Gel laver en optimal beskyttelseshinde mellem bladene og din hud. Gelen indeholder ekstrakter fra ingefær, grøn te og Aloe Vera, som tilføjer huden fugt, blødgør og beroliger. Opnå maksimal beskyttelse både før, under og efter barbering.