hvorfor mænd skifter til barberklingen

Her er et par årsager til, hvorfor mænd skifter til Barberklingen

Fokus på kvalitet og en bedre barbering

Vores barberblade er designet til at være skarpe, og forblive skarpe. Hvert barberblad består af fem skarpe skær af svensk stål med ekstra luft imellem, og et præcisionsblad, der sidder på toppen. Fugtighedsstripper er fyldt med aloe-vera og vitamin-E, og arbejder sammen med det unikke hjul til at sikre en glat barbering.

 

Alle de små detaljer er med til at sikre den bedst mulige barbering – hver gang. 

Samme faste lave pris

I de fem år vi har solgt barberblade har vi konstant udviklet og opgraderet vores barberblade, bl.a. baseret på vores medlemmers feedback. Senest en ny platinium coating på skærene, der er stærkere end stål.

 

Men prisen har været forblevet den samme faste lave pris. Som medlem betaler du kun 99 kr. for fire barberblade – ovenikøbet leverer vi gratis direkte til postkassen. Du støtter altså både din egen pengepung, og dansk iværksætteri.

Bekvemt og risikofrit

Start med prøvepakken og oplev kvaliteten for dig selv. Heri får du 2 nye barberblade, et rejseetui og din nye skraber – i valgfri farve. Medlemskabet har ingen bindingsperiode, og det betyder, at du kan prøve helt risikofrit. Hvis det ikke er noget for dig, så stopper du blot igen.

 

Men bliver du glad for din skraber, så er det altså slut med at bruge en formue på gode barberblade – og slut med at barbere dig med sløve blade, fordi du er løbet tør.

Prøv det selv

Det er ikke altid nemt at skifte til en ny skraber. Derfor har vi skabt vores prøvepakke, så du kan opleve kvaliteten på vores barberblade – helt uden forpligtelse.

Måske har du set os i medierne?

Shave Gel

Reducerer indgroede hår

Traditionel barberskums tykke masse lægger dine hår ned. Dine hår bliver derfor ikke skåret jævnt, hvorved risikoen for indgroede hår og skægpest forøges. Med Shave Gel sikres du en jævn skæring, og derved mindskes risikoen for skægpest og indgroede hår.

Forlænger levetiden på dine blade

Den største årsag til sløve blade er fedtet i vores hårsække, der sætter sig på bladene. Shave Gel er designet til at binde sig til fedt og hår - det gør rengøring lettere og kan forlænge levetiden af dine barberblade.

Vær god ved din hud

Shave Gel laver en optimal beskyttelseshinde mellem bladene og din hud. Gelen indeholder ekstrakter fra ingefær, grøn te og Aloe Vera, som tilføjer huden fugt, blødgør og beroliger. Opnå maksimal beskyttelse både før, under og efter barbering.