Danmarks bedst
bedømte skraber

Over 100.000 medlemmer kan ikke tage fejl

17.500+ anmeldelser

Sådan virker prøven

Prøv i to uger

Bestil prøvepakken og få dit nye skaft og to knivskarpe barberblade for kun 49 kr

Byg din plan

Vælg hvor ofte du skal have leveret nye blade. Du får 4 barberblade til 99 kr. inkl. gratis fragt

Opsig når som helst

Opsig, gå på pause eller ændre i din plan - når som helst. Dit medlemskab - din kontrol

Barberfamilien

Bestil prøvepakken og bliv en del af Danmarks største barberfamilie med over 100.000 medlemmer

Den absolut bedste barbering

Med vores knivskarpe barberblade lavet af svensk stål hjælper vi over 100.000 danske mænd og kvinder til den absolut bedste barbering. Men barbering er jo individuelt – så hvordan ved du, at vores vil virke for dig?

 

Ja, du kan nok læse alle vores fine tekster og de mange anmeldelser på Trustpilot – men når alt kommer til alt handler det om DIG og DIN oplevelse. Derfor har vi lavet prøvepakke, hvor du kan give bladene et forsøg – helt uforpligtende.

🚀 1-2 dages levering

Fra idé til handling

Det hele startede med en tur i supermarkedet, hvor jeg for alvor kom til at tænke på hvor meget barberblade egentlig koster. Der måtte kunne laves et bedre og billigere alternativ end de helt store mærkebrands.

Og med det blev idéen til Barberklingen født. Her er vi så syv år senere, og Barberklingen rummer en familie på mere end 100.000 danske mænd og kvinder, der har sagt JA-TAK til en billig og god barbering.

Jeg er enormt stolt og taknemmelig for den opbakning og tillid vores medlemmer viser os hver evig eneste dag. Dét gør de mange timer på kontoret og lageret det hele værd. TAK!

– Michael

Gazellevirksomhed to år i træk

Barberklingen har en vækstrate, der har kvalificeret os til en af de hurtigst voksende gazellevirksomheder i Danmark. Dét havde vi ikke kunne gøre uden vores fantastiske medlemmer – af hjertet tusind tak, fordi I støtter op om dansk iværksætteri 🇩🇰

Følg med på Instagram

Følg vores daglige gang på lageret og vores dejlige medlemmers delinger direkte på instagram med #barberklingen

Tak for den fine præmie til #barberklingen 😍 ...

15 1

Som en af de første kunder tilbage i 2016 hos barberklingen havde jeg forleden en snak med iværksætter Michael Hansen wulffez - og se hvad der kom med posten i dag😊 To #shavegel og forgyldt holder til skær samt masser af #shake og #jenka tyggegummi. Tak for #vip status og #amazingservice #loyalcustomer 🙏🏻👍 ...

22 0

#barberklingen 👍👍 ...

5 0

Lækker gevinst fra #barberklingen
-SHAVEGEL - BLADES - HOLDER
...

8 0

Got #shavingblades from #barberklingen barberklingen wulffez together with #shake #bubblegum - Great stuff👍 ...

22 3
This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Ofte stillede spørgsmål

Du spørger, vi svarer. Har du flere spørgsmål kig her, eller ræk bare ud til os

Prøvepakken indeholder alt det du har brug for at starte din nye barberingsrutine:

– Et styk lækkert metalskaft

– To knivskarpe barberblade

– Et smart rejseetui

Alt sammen får du for kun 49 kr inkl. gratis fragt.

Ja, det gør den ❤️ Vores skraber er unisex og designet til at matche alle hud- og hårtyper.

Bliver du glad for din nye skraber efter du har modtaget prøvepakken kan du vinke farvel til dyre barberblade eller engangsskrabere.

 

Vi sender fire barberblade efter dit behov til 99 kr. inkl. gratis fragt. Dit behov ændrer sig, og derfor kan du altid leveringsplan m.m. via din profilside.

Vi sender din prøvepakke med DAO365, så du modtager den 1-2 dage efter, at du har bestilt 🚀

 

Vi er også på arbejde i weekenden. Bestil inden k. 16 man-fredag eller inden kl. 14 lør-søndag og vi sender samme dag.

Det varierer meget, og derfor er vores medlemskab så fleksibelt, at du helt selv kan vælge hvor ofte du vil have leveret. Også selvom det måtte være en gang om ugen til en gang om året. Du bestemmer selv – efter dine behov. I snit får vores medlemmer leveret fire barberblade ca. hver 7. uge.

Nej, medlemskabet er helt uden binding.

 

Livet bør være let. Derfor kan du med få klik afmelde dit medlemskab på din personlige profilside eller blot kontakte os på chat, mail eller telefon. Når du bestiller prøvepakken forpligter du dig kun til den, for vi vil nemlig kun have glade medlemmer i Barberklingen ❤️

Selvfølgelig kan du det.

 

Medlemskabet er helt fleksibelt, og det betyder også, at du selv vælger hvor ofte du skal have leveret. Vil du bare bestille fra tid til anden kan du via din personlige profilside bestille din barberblade, og derefter nemt sætte leveringen på pause.

 

Får du brug for hjælp til at skræddersy dit medlemskab så tøv ikke med at skrive eller ringe til os. Vi er altid klar til at hjælpe dig med det mindste.

Du kan altid skrive eller ringe til os. Vi gør en dyd i at svare dig hurtigst muligt, og glæder os til at høre fra dig 😍

Chatten: Vi sidder på chatten alle hverdage fra kl. 9 – 16.

Telefon: Vi er klar på telefonen alle hverdage fra kl. 12 – 16. Ring til os på 78 71 72 72.

Email: Vi læser vores emails hele ugen, så skriv blot til os på [email protected].

Shave Gel

Reducerer indgroede hår

Traditionel barberskums tykke masse lægger dine hår ned. Dine hår bliver derfor ikke skåret jævnt, hvorved risikoen for indgroede hår og skægpest forøges. Med Shave Gel sikres du en jævn skæring, og derved mindskes risikoen for skægpest og indgroede hår.

Forlænger levetiden på dine blade

Den største årsag til sløve blade er fedtet i vores hårsække, der sætter sig på bladene. Shave Gel er designet til at binde sig til fedt og hår - det gør rengøring lettere og kan forlænge levetiden af dine barberblade.

Vær god ved din hud

Shave Gel laver en optimal beskyttelseshinde mellem bladene og din hud. Gelen indeholder ekstrakter fra ingefær, grøn te og Aloe Vera, som tilføjer huden fugt, blødgør og beroliger. Opnå maksimal beskyttelse både før, under og efter barbering.