GULDSKAFTET

Det unikke guldskaft er designet med øje for detaljer og kvalitet. Resultatet er magisk flot og vil pynte på ethvert badeværelse. Det er helt sikkert, at du ikke finder noget lignende andre steder.

Limited Edition – Guldskaftet er fremstillet i et begrænset antal á 1.000 stk.

Det smukke guldskaft bliver ikke produceret i flere eksemplarer, så husk at bestille dit skaft mens det stadig er tilgængeligt.

249,-

inkl. fri fragt

Tilbuddet gælder t.o.m 31.11.2021. Herefter, bliver skaftet tilgængeligt for alle medlemmer til 499 kr. 

LAD OS FORKÆLE DIG

Kun det bedste er godt nok til vores medlemmer. Og dem, der har støttet os i længst tid, vil vi gerne tilbyde det smukkes og unikke guldskaft til en helt særlig pris.

Netop guldskaftet er blevet efterspurgt i høj grad af vores medlemmer. Derfor har vi skabt en Limited Edition hvor skaftet har fået en guldfarvet forkromning. Skaftet holder både den unikke farve og glans og forbliver smukt, selv når du bruger det igen og igen.

Guldskaftet er kun fremstillet i 1.000 eksemplarer og netop du er en del af den 1% af vores medlemmer, der bliver tilbudt skaftet til kun 249 kr. 

Guldskaftet findes i et begrænset omfang, og der bliver ikke produceret flere. Bestil dit skaft mens det stadig er tilgængeligt.

Shave Gel

Reducerer indgroede hår

Traditionel barberskums tykke masse lægger dine hår ned. Dine hår bliver derfor ikke skåret jævnt, hvorved risikoen for indgroede hår og skægpest forøges. Med Shave Gel sikres du en jævn skæring, og derved mindskes risikoen for skægpest og indgroede hår.

Forlænger levetiden på dine blade

Den største årsag til sløve blade er fedtet i vores hårsække, der sætter sig på bladene. Shave Gel er designet til at binde sig til fedt og hår - det gør rengøring lettere og kan forlænge levetiden af dine barberblade.

Vær god ved din hud

Shave Gel laver en optimal beskyttelseshinde mellem bladene og din hud. Gelen indeholder ekstrakter fra ingefær, grøn te og Aloe Vera, som tilføjer huden fugt, blødgør og beroliger. Opnå maksimal beskyttelse både før, under og efter barbering.