Barberblade med i håndbagagen?

Endelig ferietid !

Ferierne i Danmark er først begyndt, selvom sommeren har været lang og varm indtil videre ☀️ We love it  😍

Nogle rejser med hele garderoben, mens andre kun rejser med en håndbagage. Hvis du primært rejser med håndbagage, så har vi endelig svaret på det evigt tilbagevendende spørgsmål – må jeg have barberblade med i håndbagagen?

Må man have barberblade med i håndbagagen?

Som den store afsløring: Du må gerne medbringe gerne almindelige barberblade i håndbagagen ✈️

Almindelige barberblade er defineret som barberblade fra fx Barberklingen hvor hver klinge sidder fast i et plastik hoved.  

Vi har naturligvis også forhørt os hos lufthavnene i Danmark, som bekræfter dette.

GAMMELDAGS BARBERBLADE ER IKKE TILLADT!

Løse double-edge blade, som ses på billedet, må ikke medbringes i håndbagagen Disse kan nemlig være til fare for dig og dine medpassagerer. Har du disse med, bliver du stoppet i security!

Hvordan beskytter du dine barberblade i håndbagagen?

Hvor mange gange har man ikke skåret sig, fordi ens barberblad ligger løst i ens toilettaske? 😓Det tror jeg nok, at vi alle kan nikke genkendende til.

Hos Barberklingen får du et gratis rejseetui, når du tilmelder dig vores prøvepakke for kun 49 kr. inkl. fri fragt.

Rejseetuiet sikrer at du kan beskytte bladet for dine fingre, men også for snavs, mens den ligger i toilettasken 😁

Jeg håber at det afklarede det evige spørgsmål om barberblade i håndbagagen 😍

Hvis du endnu ikke har givet os et forsøg, så håber jeg du har lyst til at prøve os. Du kan for kun 49kr. blive en del af Barberklingen sammen med over 45.000 andre danske mænd & kvinder ❤️

Bedste ferie hacks til en glat barbering

Tip 1: Husk vand

Mange af os barberer os desværre ikke under vand, når vi fx skal barbere ben eller ansigt. Vi skyller blot skraberen under vand. Det anbefaler vi naturligvis ikke. Vi anbefaler at blødgøre huden med varmt vand i mindst 3 minutter – varmt vand blødgør nemlig hårene med op til 50% og åbner dine porer. 

Samtidigt anbefaler vi altid en shave gel, som er med til at transportere fedt og hår væk, som er transparent, så du kan se hvilken vej dine hår gror. Den kan forlænge levetiden af dine barberbladene og gør rengøringen lettere. Du finder vores shave gel på www.barberklingen.dk/skraberen – pssst hvis du bruger rabatkoden gel20 så får du 14% 😱

Tip 2: Med hårene

Når du er i gang med at barberer dig, så anbefaler vi altid at du barbere dig med hårene først og derefter kan du gøre det mod hårene hvis du ønsker en tættere barbering.

Barberer du mod hårene til at starte med, øger du risikoen for røde knopper og irriteret hud ‼️ 

Tip 3: Husk fugten

Når du er færdig med at barbere dig, så skal du huske at tilføje fugt til huden. Her anbefaler vi at gøre brug af en post-shave balm/creme som er designet til efter barbering. Disse nedkøler nemlig huden og hjælper med at lukke porerne.

Shave Gel

Reducerer indgroede hår

Traditionel barberskums tykke masse lægger dine hår ned. Dine hår bliver derfor ikke skåret jævnt, hvorved risikoen for indgroede hår og skægpest forøges. Med Shave Gel sikres du en jævn skæring, og derved mindskes risikoen for skægpest og indgroede hår.

Forlænger levetiden på dine blade

Den største årsag til sløve blade er fedtet i vores hårsække, der sætter sig på bladene. Shave Gel er designet til at binde sig til fedt og hår - det gør rengøring lettere og kan forlænge levetiden af dine barberblade.

Vær god ved din hud

Shave Gel laver en optimal beskyttelseshinde mellem bladene og din hud. Gelen indeholder ekstrakter fra ingefær, grøn te og Aloe Vera, som tilføjer huden fugt, blødgør og beroliger. Opnå maksimal beskyttelse både før, under og efter barbering.