Hvilken farve er du til?

Til prøvepakken kan du nu vælge mellem det klassiske grå/sorte skaft eller vores helt nye model i sølv.

Valgfrit skaft i solidt metal,
2 knivskarpe blade og et rejseetui.

49,- inkl. fri fragt
Eller

Prøvepakken

Kan jeg prøve skraberen inden jeg bliver medlem?

Nej, men du er ikke forpligtiget til at modtage flere leverancer udover prøvepakken. Du har nemlig fuld kontrol over dit medlemskab – du kan b.la. blot sætte dit medlemskab i bero med det samme. 

Når du har gennemført et af medlemskaberne, så går du ind på din profilside og vælger Sæt medlemskab i bero. Så modtager du ikke flere barberblade, før du aktiverer medlemskabet igen.

Når du har givet vores barberskraber et forsøg, eller har behov for nye barberblade, kan du aktivere medlemskabet igen fra din profilside. Her vil du have valgmuligheden for at vi sender barberblade med det samme eller venter til en anden dato. Super simpelt, ingen håndjern og maks fleksibilitet ! 😉

Kan i sende min første opfyldningsrunde senere?

Det kan du tro, at vi kan! Vi sender dig din første opfyldningsrunde á 4 barberblade 14 dage efter tilmelding, simpelthen fordi vi vil sikre at du ikke står og mangler barberblade lige pludseligt. Dog kan du altid rykke datoen lige så langt ud i fremtiden du vil. Du bestemmer selv hvornår og hvor ofte vi skal sende dig barberblade igen. 

Når du har gennemført et af medlemskaberne, så går du ind på din profilside og udsætter forsendelsen via. kalenderen.

Super simpelt, ingen håndjern og maks fleksibilitet ! 😉

 

Hvor hurtigt kommer min prøvepakke frem?

Uden klinger du’er helten jo ikke! Rent faktisk benytter vi os af de hurtigste fragtbude til at levere din prøvepakke. Hvis du bestiller inden kl.16:00 på en hverdag eller lørdag-søndag kl. 14:00, så ligger din forsendelse (forventet) i din postkasse efterfølgende dag inden kl 07:00 om morgenen! Vores leverandør har nøglerne til 99% af landets opgange, da de har omdelt morgenaviser de sidste mange år. Yes, det er lynhurtige brevduer vi bruger! 😉

Medlemskabet

Hvad koster efterfølgende barberblade?

Du betaler kun for det hvad du modtager fra os. Du bestemmer selv hvornår og hvor ofte vi skal sende barberblade til dig. Vi sender dig opfyldningsblade i en pakke á 4 barberblade til én fast lav pris på 99kr. (fri fragt) og leveret direkte til din postkasse.

Jeg vil selv bestemme hvornår jeg vil købe barberblade, tilbyder i det?

Det kan du tro! Rent faktisk er der mange af vores medlemer, der ønsker at køre med længere intervaller end vi tilbyder eller ønsker blot at købe barberblade når det passer dem. Du skal blot sætte dit medlemskab i bero lige så snart du er tilmeldt. Når det er ved at være tid til nye barberblade, skal du blot aktivere medlemskabet og vælge afsendt i dag. Vores system opretter automatisk herfra en ordre på 4 nye barberblade til dig, og du kan trygt sætte dit medlemskab i bero igen, til næste gang du har behov for nye barberblade.

skaermbillede-2017-02-05-kl-01-42-32

Jeg barberer mig ikke så ofte og har derfor ikke behov for blade så hyppigt?

Barbering er en personlig ting, og derfor har vi lavet Barberklingen så fleksibel som overhovedet mulig – netop så vi passer ind til alles behov. Du kan til enhver tid sætte dit medlemskab i bero eller udskyde dine forsendelser ud fra kalenderen på din profilside.

Er der nogen bindingsperiode og er det let at opsige?

Livet burde være let – så hvis du ikke ønsker at fortsætte med dit medlemskab, er det let at opsige dit medlemskab helt uden varsel, ved at logge ind under ‘Min Profil’.

Hvis du ønsker at tage en pause, kan du til enhver tid sætte dit medlemskab i bero indtil du har behov for nye blade.

Hvor ofte barberer du dig?

Tilpas leveringen af nye barberblade efter dit behov.

Meget

5-7 gange om ugen

Blade
99,-
  • 4 knivskarpe svenske blade med fugtighedsstrip indeholdende Aloe Vera & Vitamin E
Hver 4. uge

Svarer til 24.75kr. pr. uge

Ofte

3-5 gange om ugen

Blade
99,-
  • 4 knivskarpe svenske blade med fugtighedsstrip indeholdende Aloe Vera & Vitamin E
Hver 8. uge

Svarer til 12.38kr. pr. uge

Sjældent

1-2 gange om ugen

Blade
99,-
  • 4 knivskarpe svenske blade med fugtighedsstrip indeholdende Aloe Vera & Vitamin E
Hver 12. uge

Svarer til 8.25kr. pr. uge

Fuld kontrol

Du kan med få klik ændre, hvornår og hvor ofte vi sender barberblade til dig.

Ingen binding

Du kan til enhver tid sætte din konto på pause eller stoppe helt. Alt sammen med 1 klik.

Altid fri fragt

Vi hader skjulte omkostninger! Derfor leverer vi kvit og frit i hele Danmark - direkte til din postkasse.

Shave Gel

Reducerer indgroede hår

Traditionel barberskums tykke masse lægger dine hår ned. Dine hår bliver derfor ikke skåret jævnt, hvorved risikoen for indgroede hår og skægpest forøges. Med Shave Gel sikres du en jævn skæring, og derved mindskes risikoen for skægpest og indgroede hår.

Forlænger levetiden på dine blade

Den største årsag til sløve blade er fedtet i vores hårsække, der sætter sig på bladene. Shave Gel er designet til at binde sig til fedt og hår - det gør rengøring lettere og kan forlænge levetiden af dine barberblade.

Vær god ved din hud

Shave Gel laver en optimal beskyttelseshinde mellem bladene og din hud. Gelen indeholder ekstrakter fra ingefær, grøn te og Aloe Vera, som tilføjer huden fugt, blødgør og beroliger. Opnå maksimal beskyttelse både før, under og efter barbering.