Tusind tak!

Hold da op! Tusind tak skal du have 😍 Det betyder rigtig meget for os, at vi gerne må kontakte dig igen – det er hermed registreret.

 

Er der det mindste vi kan hjælpe dig med eller har du nogen spørgsmål – så tøv ikke med at skrive til os. Vi sidder klar til at hjælpe dig ❤️

Ofte stillede spørgsmål

Du spørger, vi svarer. Har du flere spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os

Det varierer meget! Vores medlemskab er så fleksibelt, at du helt selv kan vælge hvor ofte du vil have leveret. Også selvom det måtte være en gang om ugen til en gang om året. Du bestemmer selv – efter dine behov.

 

Vores gennemsnitsmedlem får leveret fire barberblade ca. hver 7. uge.

Bliver du glad for din nye skraber kan du vinke farvel til dyre barberblade eller engangsskrabere. Opfyldningspakken indeholder 4 barberblade, og koster 99 kr. inkl. gratis fragt.

Vi sender din prøvepakke med DAO365, så du modtager den 1-2 dage efter, at du har bestilt.

 

Vi er også på arbejde i weekenden. Bestil inden k. 16 man-fredag eller inden kl. 14 lør-søndag og vi sender samme dag.

Selvfølgelig kan du det.

 

Som nævnt er medlemskabet helt fleksibelt, og det betyder også, at du selv vælger hvor ofte du skal have leveret. Vil du bare bestille fra tid til anden kan du via din personlige profilside bestille din barberblade, og derefter nemt sætte leveringen på pause.

 

Får du brug for hjælp til at skræddersy dit medlemskab så tøv ikke med at skrive eller ringe til os. Vi er altid klar til at hjælpe dig med det mindste.

Du kan altid skrive eller ringe til os. Vi gør en dyd i at svare dig hurtigst muligt, og glæder os til at høre fra dig 😍

Chatten: Vi sidder på chatten alle hverdage fra kl. 9 – 16.

Telefon: Vi er klar på telefonen alle hverdage fra kl. 12 – 16. Ring til os på 7199 8787

Email: Vi vores emails hele ugen, så skriv blot til os på [email protected].

Shave Gel

Reducerer indgroede hår

Traditionel barberskums tykke masse lægger dine hår ned. Dine hår bliver derfor ikke skåret jævnt, hvorved risikoen for indgroede hår og skægpest forøges. Med Shave Gel sikres du en jævn skæring, og derved mindskes risikoen for skægpest og indgroede hår.

Forlænger levetiden på dine blade

Den største årsag til sløve blade er fedtet i vores hårsække, der sætter sig på bladene. Shave Gel er designet til at binde sig til fedt og hår - det gør rengøring lettere og kan forlænge levetiden af dine barberblade.

Vær god ved din hud

Shave Gel laver en optimal beskyttelseshinde mellem bladene og din hud. Gelen indeholder ekstrakter fra ingefær, grøn te og Aloe Vera, som tilføjer huden fugt, blødgør og beroliger. Opnå maksimal beskyttelse både før, under og efter barbering.