Wally and Whiz x Barberklingen

Forsød dagen med eksklusiv familierabat på den danske vingummi – forkælelse kun for barberfamilien!

Særligt tilbud til dig

Som medlem af vores barberfamilie forkæles du med en eksklusiv familierabat, der giver dig hele 20% på alt hos Wally and Whiz.

 

De små, firkantede vingummier er lavet af 100% naturlige bær, frugter, rødder og blomster. Og ikke nok med det, så er de både veganske, glutenfri og fri for allergener – så alle kan smage med!

RABATKODE:

BARBERFAMILIEN

Den danske vingummi

Wally and Whiz er skabt ud fra drømmen om at lave en ærlig vingummi, som netop dufter og smager af de naturlige råvarer, som den er skabt af.

 

Kristian Them Hansen startede vingummi-eventyret i eget køkken, inspireret af sin kærlighed til det lille stykke slik. I dag findes vingummierne i 800 butikker og i 30 lande!

 

Wally and Whiz x Barberklingen er altså en forening af to danske fortællinger. Vi er mega stolte over, at vi fremover sender en lille slikpose med dansk vingummi i hver eneste af dine ordre fra os – det er en hyldest til dansk iværksætteri.

Shave Gel

Reducerer indgroede hår

Traditionel barberskums tykke masse lægger dine hår ned. Dine hår bliver derfor ikke skåret jævnt, hvorved risikoen for indgroede hår og skægpest forøges. Med Shave Gel sikres du en jævn skæring, og derved mindskes risikoen for skægpest og indgroede hår.

Forlænger levetiden på dine blade

Den største årsag til sløve blade er fedtet i vores hårsække, der sætter sig på bladene. Shave Gel er designet til at binde sig til fedt og hår - det gør rengøring lettere og kan forlænge levetiden af dine barberblade.

Vær god ved din hud

Shave Gel laver en optimal beskyttelseshinde mellem bladene og din hud. Gelen indeholder ekstrakter fra ingefær, grøn te og Aloe Vera, som tilføjer huden fugt, blødgør og beroliger. Opnå maksimal beskyttelse både før, under og efter barbering.